От НКП на Левски пуснаха декларация относно боя в Братислава.

...
От НКП на Левски пуснаха декларация относно боя в Братислава.
Коментари Харесай

Феновете на Левски след страшния бой: Нито капка страх, нито крачка назад!

От НКП на Левски пуснаха декларация по отношение на багра в Братислава. Преди това същото направи и самият клуб.

Ето известието, поместено на уеб страницата на НКП.

"Левскари,

В късните часове на вчерашния ден, за следващ път станахме очевидци на подиуми, които евентуално са неразбираеми за необятната аудитория. За повторно в границите на две години, синята аудитория бива непредизвикано атакувана от почитатели на знайни и незнайни европейски тимове и техните "изключително страшни " хулигански фракции. И за повторно на идващите като тигри, им се постанова да бягат като овци!

Както бе оповестено:

"По-рано от българското посолство в страната оповестиха, че всички наши сънародници са пуснати от ареста, тъй че упрекнатите 56-има са поляци и холандци. Ранени са 17 души, които също не са български жители. "

Предвид следващата сходна преживелица, в която ни се постанова да пазиме достойнството на Левски зад граница, желаеме да заявим, че това държание и този нрав няма да се трансформират в никакъв случай. Смелостта и непокорството на Сектор Б са градени и развивани с генерации от най-непримиримите и най-върлите сини последователи. И преди, и в този момент, и вечно, изконното място на синята агитка - Сектор Б, ще продължи да носи този смел дух. Затова и ние в никакъв случай няма да отстъпим, да сведем глави и да загубим!!!

Заедно като един и Сектор Б несломим!

Нито капка боязън, нито крачка обратно! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР