От НКП на Левски отправиха призив към Наско Сираков. Феновете

...
От НКП на Левски отправиха призив към Наско Сираков. Феновете
Коментари Харесай

Сините фенове с призив към Сираков

От НКП на Левски насочиха апел към Наско Сираков. Феновете разгласиха декларация, посредством която още веднъж настояха за видио лъчение на Общото заседание, което ще се проведе на следващия ден. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ:

" На вниманието на управлението на ПФК Левски АД и в частност на мажоритарния притежател.

В началото на предходната седмица Националният клуб на последователите на Левски прикани управлението на ПФК Левски и по-конкретно мажоритарния притежател да съблюдава поетия от самия него ангажимент за ПРОЗРАЧНОСТ преди повече от година.

Тъй като няма отговор на апела ни, а до Общото заседание на акционерите остават по-малко от 24 часа, подсещаме на мажоритарния притежател, че най-големият и вечен капитал на клуба - неговите последователи, имат право да станат извънредни очевидци на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на ръководство на акционерното сдружение.

Нещо повече - имат право сами да образуват мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки фейсбук статуси от формалната страница на клуба и откровени пасквили от " анонимни " присъдружни " осведомителни канали ".

Ето за какво още веднъж настояваме за видеоизлъчване на Общото заседание! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР