От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air съобщиха в

...
От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air съобщиха в
Коментари Харесай

Южнокорейските авиолинии от юни възстановяват международните полети

От най-големия авиопревозвач на Южна Корея Korean Air оповестиха в четвъртък, че от юни възвръщат интернационалните полети на фона на намаленото разпространяване на ковид, заяви РИА Новости.

От оповестения на уеб страницата на компанията лист с полетите за юни, Korean Air от 1 юни възнамерява да възобнови полетите по 19 интернационалните маршрута от летището Инчхон . Рейсовете са за Вашингтон, Сиатъл, Ванкувър, Торонто, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, Пекин, Куала-Лумпур и други.
 Коронавирус: Китай и Южна Корея към този момент не записват
Коронавирус: Китай и Южна Корея към този момент не записват " домашно " новозаразени

Новозаразените са единствено хора, пристигнали от чужбина

Някои полета ще са ежедневни, в това време другите - по 3-4 пъти седмично или на по-дълъг интервал. Например до Улан Батор ще има полети всеки ден без вторник . Подготовката за нарастване на полетите е отговор след отхлабването на ограниченията против разпространяването на ковид.

Южнокорейските авиолинии към момента не възнамеряват полети до Москва, Санкт Петербург, Владивосток и Иркутск.
 Южна Корея с най-сериозния срив в износа си от десетилетие
Южна Корея с най-сериозния срив в износа си от десетилетие

Заради рецесията с ковид

Сега Korean Air предлага 55 автобуса седмично по 13 интернационалните маршрута . Преди началото на коронавирусната пандемия компанията имаше над 900 полета по 110 далечни дестинации. Започвайки от юни, ще има 146 автобуса по 32 интернационалните маршрута.

В края на март самолетната компания спря над 90% от полетите по интернационалните направления в отговор на закритите граници на доста страни .

По информация на организация Ronhap, като част от напъните за понижаване на загубите, компанията изпрати 70% (от към 20 хиляди) свои чиновници в заплатен отпуск за шест месеца и продава непрофилни активи за покриване на оперативните разноски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР