От Наполи също имат сериозен интерес към Ромелу Лукаку, потвърди

...
От Наполи също имат сериозен интерес към Ромелу Лукаку, потвърди
Коментари Харесай

Наполи също заяви интерес към Лукаку

От Наполи също имат сериозен интерес към Ромелу Лукаку, удостовери персонално президентът Аурелио де Лаурентис. Нападателят на Манчестър Юнайтед наподобява сигурен за Ювентус, а преди този момент беше спряган и за Интер.

“Близък другар съм с сътрудника на Лукаку - Федерико Пасторело. Обадих му се и го попитах дали за играча ще е ОК да пристигна в Наполи и дали към този момент е сигурен за Юве. Говорихме по тази тема”, разяснява Де Лаурентис през днешния ден, без да разкрива повече елементи.

Това лято неаполитанците са свързвани с футболисти като Хамес Родригес, Ървинг Лосано и Мауро Икарди. Клубът беше подготвен да заплати и желаните от Лил 80 млн. евро за Никола Пепе, само че самият състезател избра Арсенал.

“Не успяхме да “затворим” договорката, тъй като домът на футбола е в Англия. Със завръщането на Карло Анчелоти, Антонио Конте и Маурицио Сари футболът в Италия става по-силен, само че е нужно време, с цел да бъдем още веднъж огромни. Арсенал е над Наполи, тъй като имаше какво повече да предложи на Пепе”, добави Де Лаурентис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР