Тъй като сезонът на изпитите вече е пред нас, хиляди

...
Тъй като сезонът на изпитите вече е пред нас, хиляди
Коментари Харесай

Уникалните университетски традиции на принц Уилям и Кейт Мидълтън от Май Дип до вековно проклятие

Тъй като сезонът на изпитите към този момент е пред нас, хиляди студенти в цялата страна ще се кланят за преговор в последната минута, преди да се явят на изпитите които ще дефинират кой университет ще посещават тази есен. За студенти, които се надяват да следват кралските стъпки, Сейнт Андрюс във Файф, Шотландия предлага обилие от благоприятни условия и даже беше институцията, в която принц Уилям и Кейт Мидълтън за първи път се влюбиха.

Първоначално престолонаследникът приключва история на изкуството, преди да премине към география през втората си година. Завършва магистърска степен по изкуства през 2005 година с резултат 2:1. Междувременно бъдещата му брачна половинка Кейт учи история на изкуството и се дипломира с магистърска степен също с 2:1 през същата година.

Въпреки че образованието на кралската двойка е добре известно на мнозина, не доста кралски членове почитателите знаят за поредицата от неповторими обичаи, които Сейнт Андрюс поддържа, в това число годишно надпреварване в морето, озаглавено нежн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР