От началото на войната в Украйна България не беше в

...
От началото на войната в Украйна България не беше в
Коментари Харесай

Доц. Цветков: За мен е малко необяснимо как Радев обяснява на Зеленски да се примири с моментните резултати

От началото на войната в Украйна България не беше в положение да излъчва ясни сигнали и да заеме ясна позиция, означи той и направи паралел с визитата на украинския президент Володимир Зеленски в Чехия:

" Там имаше публично военно посрещане от чешкия президент. Там нямаше разнопосочни сигнали, идващи от държавното управление или президента и ясно беше изказана позицията на Чехия. Дори в този подтекст това, което имаме като мнения продължава да бъде недвусмислено ".

Относно упованието за увеличение на директната военна помощ към Украйна, доцент Цветков изрече мнение: " В скоро време не може да се чака внезапно увеличение заради простата причина, че потенциалът на България не е огромен.

 

Но е реалност решението, взето от Народно събрание, за ускорение на програмата за възобновяване на боеприпасите на българската войска, което на процедура разрешава в релативно бързи периоди размери муниции да бъдат осъществени търговски и в следствие да бъдат създадени от български фабрики. Отваря се и опцията да има директни връзки сред страните ". 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР