От началото на седмицата Деси Стоянова води сама Преди обед,

...
От началото на седмицата Деси Стоянова води сама Преди обед,
Коментари Харесай

Как и защо Боби Лазаров спаси ефира на Деси Стоянова

От началото на седмицата Деси Стоянова води сама " Преди обед ", поради вируса, тръшнал сътрудника й Сашко Кадиев. Останала без сътрудник пред камерите, във вторник утрин чаровната водеща е била изправена пред угрозата да остане и без посетители, научи ПИК.

За рисковата обстановка описа самата Деси в своя профил в Инстаграм.

" И самичък войнът е войник, само че единствено на напред във времето. Днешният ден даде мотив да си припомня няколко изтъркани, само че доста значими истини. Каква беше обстановката? Сняг, запушване, 10 минути преди ефир първите посетители - Рут Колева и Андрей Арнаудов ги няма. Кадиев болен, т.е. съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова комбиниране на условия щеше да ме изстреля със страшна мощ в галактическа суматоха.
свързани новини109219на 22.09.2021
Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли много изключителни ефири, тъй че с Яна Донева бързо срещаме решението на изключителната обстановка в коридора сред студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров, който ни избавя като приема да влезе в ефир, с цел да поеме цялата отговорност за неприятното време, което по този начин ни е объркало проектите. Та какви са изводите:
нищо не може да размени опита, нямаме надзор над събитията, само че имаме надзор над себе си в тях, т.е. от нас зависи какво ще създадем, а това постоянно дефинира и един напълно друг краен резултат самичък си за на никое място - благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, с помощта на които следващият " Преди обед " стана факт. Беше запаметяващ се ефир ", написа Деси.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР