От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги стартира предлагането

...
От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги стартира предлагането
Коментари Харесай

Енерго-Про пусна нова услуга за клиентите си

От началото на месец декември ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги започва предлагането на своите клиенти на свободен пазар на услугата SMS Известие. С новата услуга клиентът ще получава от къс номер 176161 текстови известия на посочен от него мобилен телефон при издаване на фактура за електрическа сила, както и при настъпване на краен период за заплащане.

SMS уведомяване могат да заявят всички битови и небитови клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги на свободен пазар, без значение от това какъв артикул на компанията употребяват. Услугата се задейства за потребителски номер и е за интервал от 12 месеца. Абонирането за услугата носи редица изгоди за клиентите. Тя дава опция за по-добро ръководство на разноските, защото своевременното информиране за настъпило обвързване разрешава по-ефективно финансово обмисляне на идните заплащания на клиентите. С новата услуга ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги се ангажира и да припомня за отговорности с изтичащ период за заплащане. Така се дава опция на съответния клиент, задействал услугата, да избегне натрупването на лихви за забавено заплащане и да не сътвори предпоставки за спиране на снабдяването с електрическа енергия.

Всички клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, които желаят да задействат услугата SMS Известие, могат да създадат това като подадат заявление посредством своя личен управител продажби или в някой от потребителските центрове на компанията. С повече информация за периода на активиране и цената на услугата клиентите могат да се срещнат от ценоразписа на спомагателни услуги, оповестен на интернет страниците www.energo-pro-energyservices.bg и www.kupitok.bg, както и на телефон *6161.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР