От началото на извънредното положение до момента съставените актове в

...
От началото на извънредното положение до момента съставените актове в
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: В събота всички правеха напук на нашите призиви

От началото на изключителното състояние досега формираните актове в София са над 500. Само за миналия уикенд санкционираните са към 290, от които 90 са хора без маски на публични места.

Това разгласи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев по Българска национална телевизия. Надяваме се, че за идните Великденски празници хората ще се осъзнаят, че е належащо да си останат по домовете, сподели още старши комисар Георги Хаджиев. 

В събота столичани не бяха доста дисциплинирани. Вчера обаче обстановката беше радикално друга, акцентира той.

Лазаровден и Цветнация бяха напълно разнообразни дни, сподели и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по бТВ. В събота всички правеха на инат на нашите апели, не съблюдаваха ограниченията, добави той. От началото на изключителното състояние в цялата страна са формирани 2700 акта. 

По думите му битовата престъпност доста е намаляла от 13 март. насам. С към една трета по-малко са кражбите. 

Сигналите за домашно принуждение обаче са нарастнали, само че не фрапантно, сподели още Ивайло Иванов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР