От много години езиковите пакети за операционната система Windows се

...
От много години езиковите пакети за операционната система Windows се
Коментари Харесай

Езиковите пакети за Windows 10 ще могат да се теглят от Microsoft Store

От доста години езиковите пакети за операционната система Windows се теглят от центъра за възобновяване. Локализацията към един или различен език става посредством контролния панел, само че по всичко проличава, че след идващото огромно възобновяване, това ще се промени.
Microsoft стартира тестването на нова функционалност за евакуиране на езиковите пакети от непосредствено от Microsoft Store (бившият Windows Store). Много консуматори видяха, че някои локализации към този момент са оповестени в електронния магазин, само че към този момент не могат да се конфигурират.

Тези “приложения” работят само с новите версии на операционната система Windows 10 от 17000 и нагоре. В тяхното изложение можем да забележим: “Искате да употребявате Windows на различен език? Този езиков пакет включва най-новите преведени версии на интерфейса. След инсталирането ще можете да управлявате езиковите настройки, в това число и главната локала на Windows“.

Засега в магазина са показани 10 езикови пакета, в това число българския.

Microsoft Store последователно се трансформира и с изключение на универсални приложения и игри е допустимо изтеглянето на разширения за Microsoft Edge, тематики за Windows 10, Linux дистрибуции за WSL, а в някои региони се оферират електронни книги, игри, сериали.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР