От мияч на чинии, до притежател на Мазерати. Успял в

...
От мияч на чинии, до притежател на Мазерати. Успял в
Коментари Харесай

Невероятната история на убития психолог – от мияч на чинии до Мазерати

От мияч на чинии, до собственик на Мазерати. Успял в Лас Вегас и избрал да се прибере в България. Това накратко разказва историята на убития от някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи в България психолог Иван Владимиров – Нав. Той бе разстрелян с патрон в лицето, откакто уволненият от „ Пътна полиция “ Румен Тонев взема решение, че Иван му пречи на следобедната сънливост.

Враждата сред тях е отдавна. Румен недоволствал, че Иван върви по паркета, който му шумял. Заливал вратата му с олио, хвърлял яйца по прозорците му и това продължавало с години. Нав даже си купил имот в Ихтиман, където си построил къща, единствено и единствено, с цел да избяга от напрежението, основаването от Тонев в кооперацията на ул. „ Черковна “ в София. Предстояло му напълно скоро да се нанесе, написа БЛИЦ.
-->
„ Аз съм влюбен в България. Хората тук са живи, будни и интелигентни “. Така Иван изяснява във видео към майсторски клас на Нов български университет, за какво е решил да се върне в роднината, а не да продължи живота си на безгрижник в Съединени американски щати.

„ Чувствам се същински жив, когато оказвам помощ на някого и когато се развъртвам “, споделя още той година, преди да бъде брутално погубен от съотечественик в София.

Иван Владимиров е роден през 1977 година и има тежко детство, в което постоянно е обект на насмешки от страна на съученици. В един миг той взема решение, че не желае да продължава да бъде “депресирано момче ” и трансформира живота си на 180°.

Завършва Международни стопански връзки в УНСС, като по време на следването си два пъти взе участие в студентски бригади до Щатите, които му разрешават да изкара задоволително пари, с цел да живее като безгрижник през останалото време. Впоследствие записва Психология на развиването в Лас Вегас и заживява в града на казината.

Опита си там той разказва в две книги – “Смешна метафизика (за занимателно разрастващи се) ” (сборник с текстове от негов блог) и неотдавна излязлата “Вегаски истории (за мистици и простаци) ”.

Иван среща дамата на живота си, която е израснала в Съединени американски щати, само че е с български корени и двамата развиват бизнес с медицинско-козметически уреди, който е толкоз сполучлив, че им разрешава да пътуват по 10 пъти годишно до Хаваите. Двамата обаче се разделят, тъй като Иван усеща, че материалното не го прави благополучен и взема решение да си пристигна в България, където да работи по специалността си, до момента в който не е брутално разстрелян пред дома си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР