От Министерството на търговията на Китай нарекоха търговско-икономическите преговорите със

...
От Министерството на търговията на Китай нарекоха търговско-икономическите преговорите със
Коментари Харесай

Китай е доволен от търговските преговори със САЩ, но резултат още няма

От Министерството на търговията на Китай нарекоха търговско-икономическите договарянията със Съединените американски щати, които се организираха на 22 и 23 август във Вашингтон, " градивни и откровени ", съобщи БГНЕС.
" По покана от американска страна, китайска делегация, ръководена от заместник-министъра на търговията Ван Шоувен, организира във Вашингтон с делегация на Съединени американски щати под управлението на заместник-министъра на финансите на Съединени американски щати Дейвид Мелпес градивни и откровени договаряния по търговско-икономически въпроси от съвместен интерес ", написа в формалното известие.
" Страните ще поддържат връзка за организирането на идващия кръг договаряния ", оповестяват още от китайското министерство.
Властите в Китай вкараха в четвъртък ответни мита от 25% на американски импорт на стойност 16 милиарда $. Централната китайска телевизия заяви, че те влизат в действие от 12:01 часа локално време (7:01 българско време).
Пекин стачкува против втория пакет наказателни мита, въведен от Съединени американски щати, и съобщи, че ще предприеме нужните ответни ограничения. На първо време Китай се е обърнал към Световната комерсиална организация да спомага за разрешаване на рецесията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР