От Министерство на вътрешните работи опровергаха информацията за проведена акция

...
От Министерство на вътрешните работи опровергаха информацията за проведена акция
Коментари Харесай

Не детски център, а кафе-аперитив „Биберон” са проверявали от МВР

От Министерство на вътрешните работи опровергаха информацията за извършена акция в детски център в Силистра. Органите на реда влезнали в кафене, носещо същото име.
Вчера избрани медии спекулираха по тематиката за акцията в заведението с име " Биберон ", като полицейската акция беше обвързана с визитата на основния прокурор Иван Гешев в града.
Гешев пък е на обиколка в петте апелативни районни прокуратури в страната и като част от тази обиколка посети Добрич, Силистра и Разград, където организира заседание с магистратите от окръжните прокуратури.
" Не дават отговор на истината изказвания, че обект на инспекция е бил и детски център. За продажба на акцизни артикули, подлежащи на надзор, е тестван кафе-аперитив, носещ идентично название с това на парти-център ", обявиха от Министерство на вътрешните работи.
" Призоваваме медиите да бъдат правилни в поднасянето на информацията за активността на органите на Министерство на вътрешните работи и да не подвеждат обществеността със спекулативни и погрешни данни и изказвания ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР