От минималистични и класически до винтидж, oversize и обогатени с

...
От минималистични и класически до винтидж, oversize и обогатени с
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи с дънковото яке, което отново е време да извадим от гардероба си

От минималистични и типичен до винтидж, oversize и обогатени с камъни – този сезон можем да носим дънковите якета в разнообразни разновидности и също толкоз друго да ги адаптираме в стайлинга си. Почти няма пролет, в която да не ги преоткриваме и сме сигурни, че имате най-малко няколко модела в дрешника си. Е, време е да ги извадите. Ние също, тъй като тази извънредно функционална класика още веднъж излиза на стилната сцена. Повече от всеки път в унисон с времето, тя затвърждава своята новост както под креативния подтик на дизайнерите, по този начин и на фешънистите, които в никакъв случай не стопират да ни изненадват в метода й на носене. Затова и открихме няколко страхотни музи измежду street style визиите. Но пък нямаше по какъв начин да не харесаме и дънковото яке, с което Шарлот Казигари се появи като посетител на в Монако и то в композиция с дънки. Може би един от най-елегантните способи да го носим, а точно – деним с деним и то в един звук.
               

С изчистените едноцветни якета може да се реализира минималистична визия, равностойна на добре структуриран костюм. В композиция с мини пола и семпла бяла тениска, дънковото яке е последното парче от пъзела за едно по-небрежно лъчение, почтено за тези, които растяхме през 80-те и 90-те години.

Обемните дълги модели пък могат елементарно да се трансфорат в рокля, която може да се съчетава както с боти и високи токчета, по този начин и с. Зависи какъв стайлинг гоним. Но пък може да се носи и разкопчано в композиция с дълга пола или рокля и маратонки. Можем също по този начин да се отдадем на страхотната игра на контрасти, като носим дънково яке втора ръка с върху момичешка мини пола или избеляло сиво дънково яке върху рокля, цялата в принт и кормила.
               

Що се отнася до моделите с щампа или лого, няма нищо по-подходящо за съчетаване от бял панталон, бял топ и ултра рафинирани аксесоари, които да го трансфорат в сърцето на тоалета. Но пък няма да пропуснем и гръндж версията, която ни препраща към скъсани, кецове Converse, суитшърт и концертна тениска. Все отново идва лятото и чакаме с неспокойствие музикалните фестивали.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР