От Кремъл обявиха днес, че не знаят нищо за публикация

...
От Кремъл обявиха днес, че не знаят нищо за публикация
Коментари Харесай

Ще иска ли Путин още един мандат? Кремъл дава заето

От Кремъл оповестиха през днешния ден, че не знаят нищо за обява във в. " Комерсант ", в която се споделя, че съветският президент Владимир Путин може идния месец да разгласи кандидатурата си за идващ мандат на изборите за държавен глава през март следващата година, съобщи Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели също, че Русия не е серпантина да се придържа към мораториума за нуклеарните опити и опроверга изказванията на съветска медийна фигура, че Москва може да извърши опит с термоядрена бомба.
-->
Песков добави, че не знае от кое място на публицистите на в. " Ню Йорк таймс " им е хрумнало, че Русия може да подготвя  опит с пробна крилата ракета с нуклеарно задвижване или че Москва може неотдавна да е направила сходен опит.

Известната с войнствените си възгледи основна редакторка на съветската държавна телевизия " Ар Ти ", Маргарита Симонян, сподели в фрагмент от изявление, качен в интернет от основаната в Израел съветска телевизия " Ар Ти Ви Ай ", че Русия би трябвало да детонира нуклеарна бомба на огромна височина над Сибир като предизвестие към Запада, показва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР