От края на връзката между Димитър Рачков и Анита Димитрова

...
От края на връзката между Димитър Рачков и Анита Димитрова
Коментари Харесай

Бившата на Рачков с ново амплоа

От края на връзката сред Димитър Рачков и Анита Димитрова минаха три месеца, а русокоската към този момент преоткрива ново предизвикателство, само че не в персонален проект, а обвързвано с работа.

Плеймейтката сама се похвали в обществените мрежи с новата си кариера - тя ще се изявява като брокер на недвижими парцели. Анита разгласи решението си точно на своя рожден ден, защото по думите й " най-хубавият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас моите професионални триумфи и развиване ".
-->
Ето и целия пост на рожденичката:

С празнично въодушевление и неспокойствие споделям двойният си мотив за наслада! Днес чествам рожден ден и с горделивост ви оповестявам за новата си професионална стъпка! 

Започвам нова работа, която ме изпълва с възторг и провокации. От през днешния ден нататък ще се занимавам като брокер на недвижими парцели, където ще комбинирам своите умения и пристрастеност към тази промишленост. 

Рожденият ден е съвършеният миг да разглася новата си работа, тъй като имам вяра, че най-хубавият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас моите професионални триумфи и развиване. С неспокойствие чакам провокациите и опциите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка.

Благодаря на всички мои сътрудници, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада. Вашата поддръжка, другарство и пожелания са ми извънредно значими и ги оценявам до дълбочина на сърцето си. Вие сте същинско ентусиазъм за мен и всеки ден ме впечатлявате със своите познания и опит и самоотверженост. Знам, че с вас ще трансферирам граници и ще реализираме неща, за които единствено съм си мечтала!

Благодаря и на всички останали, за невероятната поддръжка и религия в мен. Вашето окуражаване и мотивация ме карат да се стремя към по-високи върхове и да преследвам своите фантазии!

Нека това рожденодневно начало на новата ми работа бъде единствено началото на доста достижения и триумфи. С неспокойствие чакам да ви давам вести и да ви споделям своите професионални преживявания.

Животът е празник, а през днешния ден честваме двa мотива за наслада! Нека се насладим на тях и да продължим да се поддържаме във всеки един от нашите професионални и персонални триумфи!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР