От край време умните домакини измислят хитри трикове, благодарение на

...
От край време умните домакини измислят хитри трикове, благодарение на
Коментари Харесай

Няма да повярвате защо всички домакини започнаха да слагат мокри кърпички в микровълновата

От край време умните домакини измислят хитри трикове, с помощта на които да улеснят живота си. И през днешния ден ще ви споделим точно за една такава хитрост, която не просто ще ви изуми, само че и ще ви накара незабавно да пробвате този трик и сами да се уверите, че той работи.
Защо да сложим мокри кърпи в микровълновата?
Знаете, че този апарат се замърсява доста елементарно.Винаги, откакто готвим нещо в микровълновата, по-късно остават следи и неприятни миризми. Те, както и сами можете да предположите, няма да се почистят сами, в случай че не им помогнете.

Ако не го извършите обаче на момента, рискувате по-късно нещата да са много по-сложни и да лишават прекалено много време.

 Ползваме микровълновата неправилно без даже да го знаем Ползваме микровълновата неправилно без даже да го знаем
Колко постоянно ви се е случвало да пъхнете храната в микровълновата, да извадите врящ съд, който просто не можете да държите в ръце, а яст...

Сигурни сме, че вкъщи ви се намира най-малко един пакет с мокри кърпи. В днешно време те са необятно публикувани. Ето какво ви предлагаме да извършите.

Вземете няколко кърпички от кутията. Колкото по-мокри са те, толкоз по-добре ще работи този способ. За предпочитане е да употребявате бебешки кърпички, защото в тях има доста повече вода.

Поставете ги в микровълновата фурна и пуснете да работи за 2 минути. Сложете си ръкавици, тъй че да избегнете изгаряния при идващия стадий. С една от кърпите оберете мръсотията. Докато фурната е работила, водата от кърпичките се е изпарила и самото разчистване се случва в действителност елементарно и бързо.

С останалите кърпички почистете главно стените и на всички места, където виждате, че има пръски. Това е цялата философия. Отнема броени минути и ви подарява с съвършено чист апарат, който на драго сърце да употребявате постоянно, когато ви потрябва!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР