От компанията определят като “историческо споразумението с американските регулатори, според

...
От компанията определят като “историческо споразумението с американските регулатори, според
Коментари Харесай

Nexo с писмо до временната комисия в НС, проверяваща казуса frognews.bg

От компанията дефинират като “историческо ” съглашението с американските регулатори, съгласно което “не са налице каквито и да било изказвания или обвинявания от страна на федералните регулатори на Съединени американски щати, че Nexo е взело участие в машинация или подвеждащи търговски практики ”. 

 

 

" Комисията по скъпи бумаги и тържища през днешния ден упрекна Nexo Capital Inc., че не е записала офертата и продажбата на своя артикул за кредитиране на крипто активи на дребно, Earn Interest Product (EIP). За да уреди таксите на SEC, Nexo се съгласи да заплати наказателна клауза от 22,5 милиона $ и да приключи своето нерегистрирано предложение и продажба на EIP на вложители от Съединени американски щати. В паралелни дейности, оповестени през днешния ден, Nexo се съгласи да заплати спомагателни 22,5 милиона $ санкции за споразумяване на сходни такси от държавните регулаторни органи ”. 

 

От Nexo показват, че постигнатото със Съединени американски щати съглашение “хвърля сериозна сянка на подозрение по повод, както на отправените от Прокуратурата на Република България обвинявания, по този начин и във връзка с фриволното въвличане на задгранични правораздавателни органи в този проблем ”. 

 

“Изразяваме мощно безпокойствие по отношение на използването за политически цели в България на една одобрена и уважавана компания, каквато е Nexo, която има над 600 висококвалифицирани фрагменти в България, доста от които завърнали се от чужбина експерти ", пишат още от компанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР