От кого дърпа гласове проф. Анастас Герджиков, който се кандидатира

...
От кого дърпа гласове проф. Анастас Герджиков, който се кандидатира
Коментари Харесай

Политолог разкри от кого дърпа гласове Анастас Герджиков

От кого дърпа гласове проф. Анастас Герджиков, който се кандидатира като самостоятелен президент, само че получи поддръжката на ГЕРБ. Отговор на този въпрос политологът Димитър Ганев в " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова Нюз.

" Анастас Герджиков е мощна кандидатура на ГЕРБ. Той няма да дистанцира твърдия електорат на партията. На балотаж евентуално ще отдели част от вота на „ Демократична България ”. С тази кандидатура ГЕРБ прави стъпки към излизане от изолацията. А Невяна Митева за вицепрезидент е заигравка с Румен Радев ", разяснява Ганев.

Според него възможностите на ректора на СУ са огромни и той ще има поддръжката на Движение за права и свободи и ГЕРБ на балотажа.

" Очертава се тежка борба с включването и на Лозан Панов ”, разяснява още Ганев.

" Идеята на " Демократична България " е да се резервира облик и еднаквост поради „ Продължаваме промяната “, не да се отиде на балотаж. Лозан Панов е най-хубавата кандидатура за демократичната общественост, той е изцяло законен водач, през годините е имал позиции и дейности в посоката на „ Демократична България " ”, съобщи Димитър Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР