От коалиция Национално обединение на десницата отговориха на Корнелия Маринова

...
От коалиция Национално обединение на десницата отговориха на Корнелия Маринова
Коментари Харесай

Цветанов и Москов към Нинова и Борисов: Сменете си криминалните сюжети „с нещо по-така“

От коалиция Национално обединяване на десницата дадоха отговор на Корнелия Маринова във връзка нейна, в която тя отхвърля да се е срещала с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, за което твърди пък съпредседателят на НОД Цветан Цветанов.

Г-жо Нинова, изричаме надълбоко страдание, че като Ваши идеологически съперници не съумяваме да Ви забавляваме задоволително. Не се бяхме досетили, че възприемате предизборния спор като мотив за персоналното Ви ободряване, за което се извиняваме, само че няма да се поправяме

Напротив, изричаме отвращение от отхвърли Ви, Вашия и на колегата Ви, който посочвате в това развлечение, Борисов, да отговорите на упованията на българите и да визиите решения на сериозните проблеми, пред които ги изправи личното ви безпринципно политическо държание през последните месеци и години.

С риск да Ви доскучаем ще Ви осведомяваме, че като водач на най-голямата лява партия у нас Вие носите директна отговорност за равнището на политическия спор в страната ни и за представянето на управнически решения, които да покачат качеството на живот на българите и няма никакво значение в какъв брой атрактивна кола се возите и какъв десен забрадки предпочитате, когато отивате на среща. Нещо повече, опитът Ви да прикриете неналичието на управнически хрумвания и потребни за хората решения с дребнави престрелки с Борисов е не просто блудкав, само че и безусловно безконтролен в този толкоз тежък за цялото българско общество миг.

Желанието Ви, за следващ път да скриете управническата отпадналост на ГЕРБ и Българска социалистическа партия с безвкусни престъпни сюжети за жалост не е изненада, а традиция. Вече няколко десетилетия българските политици заменят конфликта на хрумвания с отблъскваща криминалистика, вследствие на което обществото ни е най-бедно, най-болно и най-обезверено в Европейски Съюз.

Национално обединяване на десницата е консервативно дясно обединяване, чиято цел е да постави завършек на 30-годишната ляво-либерална процедура. Нашата задача е да наложим в българския политически спор същинските потребни десни решения за жителите, стопанската система и страната ни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР