От киностудиото Warner Brothers са започнали да разработват нов филм

...
От киностудиото Warner Brothers са започнали да разработват нов филм
Коментари Харесай

От Хари Потър и Прокълнатото дете“ се раждат два филма

От киностудиото Warner Brothers са почнали да създават нов филм за Хари Потър, заяви таблоидът Sun. По данни на изданието сега експертите обмислят по какъв начин да пренесат на огромен екран „ Хари Потър и Прокълнатото дете “ – зрелище по пиеса на Джоан Роулинг, Джак Торн и Джон Тифани, което се играе в лондонския Уест Енд от лятото на 2016 година

Работата върху продължението на франчайза за момчето вълшебник за известно време бе отишла на втори проект за сметка на друга продукция, обвързвана с вълшебна галактика – „ Фантастични животни “. Но като се има поради слабото показване на последната, целите още веднъж се изместват към героя на Джоан Роулинг.

Според Sun всички, свързани с историите за света на Хари Потър желаят артистът Даниъл Радклиф да се върне към ролята на младия вълшебник, само че за задачата първо би трябвало да се съгласува проект за броя на филмите, сюжетите и бюджетите им. „ Понастоящем има вяра „ Хари Потър и Прокълнатото дете “ да се трансформира в два кино лентата и те да станат най-малко толкоз известни, колкото театралната версия на пиесата, в случай че не и повече “, твърди източникът. От бъдещата продукция разчитат към нея да се причислят и другите звезди от франчайза.  

Като цяло поредицата филми за момчето вълшебник Хари Потър е инкасирала в международен мащаб над 6,4 милиарда лири стерлинги облаги.

Преди  две години Даниъл Радклиф и сътрудниците му Ема Уотсън и Рупърт Гринт (съответно Хърмаяни и Рон Уизли във филмите от франчайза) се събраха за филмирането на специфичен епизод по случай 20-годишнината от излизането на първия филм за Хари Потър. Към тях в студиото на Warner Bros в Лийвсдън се причислиха и други от актьорите, с цел да пресъздадат още веднъж някои от обичаните си моменти от истинската поредност.

Даниъл Радклиф и Ема Уотсън не престават своя път в актьорската специалност, до момента в който Рупърт Гринт започва извънредно рентабилен бизнес с парцели към този момент с портфолио на стойност над 24 милиона паунда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР