От известно време знаем, че се подготвя игрален филм за

...
От известно време знаем, че се подготвя игрален филм за
Коментари Харесай

Започнаха снимките на филма за Гунди

От известно време знаем, че се приготвя игрален филм за живота на един от най-легендарните футболисти в нашата история - Георги Аспарухов - Гунди.

Добрата вест за всички почитатели на футбола е, че фотосите стартираха преди няколко дни.  " Гунди - легенда за любовта " ще ни върне през 60-те и 70-те години на предишния век, с цел да наблюдава живота на Аспарухов от срещата със брачната половинка му Величка Маркова - Лита до 30 юни 1971 година, когато умира в автомобилна злополука.

В ролята на Гунди ще видим актьора от Народен спектакъл " Иван Вазов " - Павел Иванов , до момента в който в тази на Лита ще влезе  Александра Свиленова .
 Снимка 621120

Режисьор на  " Гунди - легенда за любовта " е Димитър Димитров, сюжетът е дело на Емил Бонев, а съществени продуценти са Андрей Арнаудов и Иван Христов. Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов - Пелето пък ще влезе в ролята на футболен съветник на продукцията.
 Павел Иванов и Величка Маркова

Павел Иванов и Величка Маркова

Иван и Андрей споделят, че работят по кино лентата от пет години и в него присъединяване ще вземат общо 59 артисти, а над 100 души ще бъде екипът на терен. Двамата загатват даже, че в  " Гунди - легенда за любовта " ще бъдат употребявани и много специфични резултати и осъществени каскади.

Бюджетът на кино лентата пък не е значителен за нашите ширини - 4 милиона лв.. Снимачният развой би трябвало да продължи към два месеца, а премиерата би трябвало да се състои при започване на 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР