От известно време насам всички знаят, че Асен Блатечки не

...
От известно време насам всички знаят, че Асен Блатечки не
Коментари Харесай

Сензация: Ето я новата жена на Асен Блатечки. Щракнаха ги за първи път до общия им дом

От известно време насам всички знаят, че Асен Блатечки освен е дефинитивно разграничен с Диляна Попова, само че има и нова сериозна връзка. Толкова сериозна, че самият той я разгласи в ефир – нещо, което съвсем в никакъв случай до момента не е правил. Припомняме, че за даже за Диляна призна, когато към този момент бременността й с Борил бе напреднала.
Е, новата на артиста не е бременна, най-малко към този момент, само че пък очевидно е съумяла да му завърти главата по този начин, че да го накара да се разприказва. Блатечки обаче единствено признаваше за съществуването й като оставаше корав и безапелационен, че няма да се покажат дружно, за единия кеф на клюкарите, написа kliuki.
София обаче е дребна и двамата влюбени бяха хванати от папараци сега, в който се прибираха дружно в общия си дом. Той е на метри от остарялото жилище на Асен като не е ясно по кое време и по какъв начин го е закупил, само че надали е домът на изгората му.
Както виждаме, мацката е симпатична и с огнено червени коси. А Асен е с мощния си джип, който паркира леко погрешно, заемайки от мястото за инвалиди и със своя правилен другар – кучето Арис, което е неразделно до него, даже и по време на изявленията, понякога…
Явно двамата с дамата са си паснали толкоз добре, че са взели значимото решение да живеят дружно едвам месеци след старта на връзката си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР