От известно време излизате с този невероятен тип. Той е

...
От известно време излизате с този невероятен тип. Той е
Коментари Харесай

Как да разбера дали той е „на моята вълна”?

От известно време излизате с този необикновен вид. Той е интелигентен, занимателен, деликатен, обаятелен – с две думи: всичко, за което сте си мечтали. Усещате, че стартирате от ден на ден да си падате по него, само че към момента е мъчно да разберете дали той в действителност ви харесва.

В един миг той флиртува с вас и ви гледа по този начин като че ли сте целият свят за него, а в идващия е затворен и неразговорлив и би трябвало да му вадите думите с ченгел от устата.

И въпреки че дамите са си спечелили славата на комплицирани същества за разгадаване, от време на време мъжете могат да се окажат даже още по-големи загадки.

Затова тук се опитахме да създадем къс лист с нещата, по които си проличава дали вашият човек е „ на същата вълна ”. Издайническите белези, за които се сетихме са доста самостоятелни, само че в това време по никакъв начин не са за подценяване.

Изпуска значим мач, с цел да ви види

Повечето мъже са си спортни ентусиасти. Няма значение дали харесват футбол, баскетбол, волейбол или хокей на лед – мъжете обичат спорта по същия метод, по който обичат студена бира и красиви дами. Така че в случай че вашият човек изпусне значим мач единствено с цел да излезе с вас и да си говорите за нещата от живота, то тогава се чувствайте спокойни да приемете това като сигурен знак за неговите съществени усеща.

Говорим обаче за в действителност значим мач. Нещо от вида на финала на Шампионска лига или решителен мач на обичания му тим. Ако в подобен съдбоносен миг мъжът избра вашата компания, то тогава няма потребност повече да се чудите дали и той е „ на вашата вълна ”. Това може да се одобри освен като материално доказателство, че в действителност ви харесва, само че може би и че стартира да се влюбва във вас.

Облича се, с цел да ви впечатли

В днешно време доста мъже поставят грижа за външния си тип, само че към момента са останали и такива единици, които са последователи на комфортните дънки и памучните блузи. Ако на първата ви среща вашият човек е бил от втората категория, а след това внезапно се появи пред вас като излязъл от корицата на фешън списание, то тогава няма да е нескромно, в случай че си помислите, че вие сте повода за тази смяна.

Така че може единствено да се гордеете за вдъхновението, което сте дали на избраника си. За мъжете, които постоянно са били скарани с модата и стила, значи в действителност доста да положат толкоз старания за външния си тип поради една дама. И повярвайте ни, той не би се старал толкоз за всяка дама. Така че не ви остава нищо друго с изключение на да се радвате на новоизлюпилата се фешън икона и да приемете като повече от добър знак неговото усърдие по отношение на външния му тип. Защото той прави всичко това поради вас.

Измисля истински хрумвания за среща

Вечеря и кино звучи като добра концепция за среща, само че би трябвало да признаете, че не е нещо неповторимо и запаметяващо се. Така че, в случай че новият човек в живота ви стартира да измисля все по-разнообразни и истински места за среща, не се дърпайте, а самоуверено приемете предложенията му.

Няма значение дали ще ви заведе на прелестен пикник измежду природата, дълга разходка в зоопарка или пък в новия изящен ресторант в центъра. Важното е, че по този метод той се пробва да ви впечатли и да ви зарадва, а какъв по безапелационен знак от това, че ви харесва. Така че недейте да страдате от непотребни задръжки и самоуверено разчупете стандартите на срещите с новата си половинка.

Апартаментът му е чист

Мъжете са известни с това, че техните местенца за живеене не блестят от непорочност. Даже в множеството случаи са си много занемарени. Разбира се, не всички мъже са такива, само че за по-голямата част от тях чистенето и подреждането са неща, които се правят в крайната фаза на отегчението или другояче казано, заради липса на друго занятие.

Така че, в случай че вашият човек попада към по-често срещаната група на небрежните във връзка с чистотата мъже, то тогава може да приемете като добър знак, в случай че апартаментът му е подреден и спретнат. Това значи, че той държи на вас и вашето мнение за него. Пък и няма по-сериозен знак от това, че един мъж ви харесва, като почисти и подреди своето местенце поради вас. Тези положени старания значат, че той в действителност държи на вас и ви намира за специфична.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР