От Има такъв народ“ (ИТН) Свалихме доверието към кабинета Петков“

...
От Има такъв народ“ (ИТН) Свалихме доверието към кабинета Петков“
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разкри новата тактика на Петков за оставане на власт: Зная го със сигурност!

„ От „ ИТН “ (ИТН) Свалихме доверието към кабинета „ Петков “ и излязохме от обединението. Какво още да създадем, с цел да знаете по какъв начин ще гласуваме на идния избор на съмнение “, това съобщи шефът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов на влизане в Народното събрание (НС) “.

„ Продължава натискът към нашите депутати. Имам скрийншотове на SMS-ите на министър-председателя… освен това без да броя позвъняванията към нашите депутати.

Зная, че на трима са се обадили сигурно “, сподели Йорданов.

Той обаче хвърли огромна бомба за новата тактичност на Кирил Петков за продобиване на нужното му болшинство, с цел да остане на власт.

„ Някой сътрудници стопираха да му подвигат на Киро и той има нова тактичност – звъни им посредством другари. Жалка работа “, съобщи шефът на ПГ на Има Такъв Народ.

„ Надявам се депутатите ни да гласоподават на идния избор на съмнение както сме се разбрали и както дружно сме взели това решение “, съобщи той.

Тошко Йорданов разяснява и отцепниците от Има Такъв Народ: „ Новопокръстените в друга религия са най-големите фанатици “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР