От идния понеделник, 19.09.2022 г., се въвежда временна организация и

...
От идния понеделник, 19.09.2022 г., се въвежда временна организация и
Коментари Харесай

Затварят две улици в Казанлък от понеделник

От идния понеделник, 19.09.2022 година, се вкарва краткотрайна организация и сигурност на придвижването на улиците „ Тракия “ и „ Банянска “ в град Казанлък.

Промените са свързани с реализацията на плана на „ ВиК “ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък.

Движението, прекъсването и паркирането по ул. “Тракия “ ще бъде неразрешени, както следва:

– в сектора от кръстовището с ул.„ Георги Кондолов “ до кръстовището с ул.„ Арда “ ще бъде затворено за придвижване на МПС в двете посоки;

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Георги Кондолов “, ул.„ Тъжа “, ул.„ Арда “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.              

Движението, прекъсването и паркирането по ул. “Банянска “ ще бъде неразрешени, както следва:

– в сектора от кръстовището с ул.„ Арда “ до кръстовището с ул.„ Тъжа “ ще бъде затворено придвижването за МПС в двете посоки;

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Георги Кондолов “, ул.„ Тъжа “, ул.„ Арда “ към съществуващата улична мрежа в града.              

Временната организация за придвижване на МПС-та на посочените места ще важи до края на месец септември – от 08:00 часа на 19.09.2022г. до 17:00 часа на 30.09.2022г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР