От ИБГНИ сравниха с порода куче преди две седмици Ива

...
От ИБГНИ сравниха с порода куче преди две седмици Ива
Коментари Харесай

Балабанов: Нали Ива Митева беше болонка?!

" От ИБГНИ съпоставиха с порода куче преди две седмици Ива Митева преди две седмици, а в този момент ще ни дават опция да я предложим за министър-председател. Това е неуместно ".

Така реагира депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов на концепцията на най-малката партия в Народното събрание ръководителят на Народното събрание да бъде препоръчан за министър председател.

" Ние няма да променим позицията си, каквато сме я декларирали. Нашата позиция не е загадка, беше изразена от нашия водач, ние сме открити в позицията си към българското общество ", повтори Балабанов, представен от Епицентър.

" Ива Митева е прелестен експерт, вие изхождате от думите на други политически водачи, които се пробват да играят ролята на умиротворители, а самите те бяха в основата изобщо да се стига до трети мандат, разяснява Балабанов, запитан дали даже реверансът Ива Митева като министър председател не смекчава позицията на Има Такъв Народ.

Ние ще бъдем твърди и поредни, надяваме се суверенът, българският гласоподавател да го вижда, ще забележим какво ще реши на идващите избори, когато и да са те ", добави депутатът от Има Такъв Народ.

Балабанов сподели, че откакто бъде връчен третият мандат, останалите партии имат 175 депутати, тъй че могат да създадат устойчиво държавно управление. Ако не съумеят да го сформират, конституционната логичност е, че вървим към нови избори, означи той.

Председателят на Народното събрание Ива Митева беше сбита в коментара си пред публицисти: " Нека изчакаме президентът да вземе своите решения и да извърши конституционните условия. "

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР