От HBO готвят анимационна комедийна поредица за новата си стрийминг

...
От HBO готвят анимационна комедийна поредица за новата си стрийминг
Коментари Харесай

Правят анимация за кралското семейство

От HBO готвят анимационна комедийна поредност за новата си стрийминг платформа „ HBO Max “, отдадена на кралското семейство, предадоха от „ Deadline “.

Гари Джанети – продуцентът на шлагера „ Семейният вид “, е основателят на сериала, негов сценарист и ще озвучава младия принц Джордж. Ще чуем също гласовете на Орландо Блум в ролята на принц Хари, Кондола Рашад като Меган Маркъл, а Алън Къминг ще бъде икономът на Джордж - Оуен. Луси Пънч ще озвучи Кейт Мидълтън, Том Холандър ще се превъплъти по едно и също време в принцовете Филип и Чарлз, Франсис де ла Тур ще е Елизабет II, а Айуън Риън – принц Уилям.

Според изданието в „ The Prince “ Джордж ще би трябвало да откри своя път в живота като млад принц в днешно време – от 775-те стаи в Бъкингам, през хилядите фамилни коргита, до главното учебно заведение с простолюдието.

Джанети е прочут с това, че той към този момент рисува сатирични карикатури на монархията в Инстаграм. Те ще бъдат и основата на бъдещата продукция.

„ Развълнувани сме да съживим света на Гари на дребния екран, където феновете ще открият това, което почитателите му онлайн към този момент знаят – Джордж може да бъде занимателен, фрапантен и изненадващо благ “, съобщи Сара Обри от HBO.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР