От голямата любов (поредната такава) на Мария скоро ще остане

...
От голямата любов (поредната такава) на Мария скоро ще остане
Коментари Харесай

Развод №3: Мария подаде молба за разтрогване на брака с Миро Дзвера!

От огромната обич (поредната такава) на Мария скоро ще остане единствено бледен спомен. Миньончето на чалгата е подало документи за бракоразвод с Мирослав Соколов, а самата тя е премахнала семейството госпожа Соколова и си е върнала моминската такава. Всички общи фотоси и мемоари с Миро Дзвера в профилите й също са изтрити, което приказва, че решението й е дефинитивно.

Всъщност това не е изненада за никого, още повече след поредицата от кавги и побои от страна на Мирослав към нея и изявлението, което даде тя пред Мон Дьо преди седмица.

В него Мара Отварачката призна, че е сглупила като се е вързала на ултиматумите на един мъж, който не бил същински мъж и който я заставил да приключи кариерата си. Ако желае да е с него, несъмнено...

Това ще е третият подред бракоразвод на певицата, която първо се разведе с бащата на дъщеря си - Митко Андонов, след това с милионерския наследник Християн Гущеров, а в този момент и със Соколов.

При все, че Мария е трансферирала 40-те години, ще й става все по-трудно да откри богат " балък ", който хем да я устоя, хем да й угажда, хем да й търпи нрава, разясняват консуматори в нета. Тя обаче надали ще се откаже да търси следващата обич.

 

Тагове: Мария Миро Дзвера Мирослав Соколов Мара Отварачката Митко Андонов Християн Гущеров развод Мария и Мирослав Соколов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР