От години L`Oréal работи върху различни устройства за грим и

...
От години L`Oréal работи върху различни устройства за грим и
Коментари Харесай

L'Oréal представи джаджи за прецизно поставяне на червило и рисуване на вежди

От години L`Oréal работи върху разнообразни устройства за грим и грижа за кожата. На тазгодишното ревю CES 2023 компанията показа Brow Magic - джаджа, която употребява технология за добавена действителност, с цел да подбере и нарисува съвършените вежди, както и HAPTA - първообраз на апликатор за червило, предопределен за хора с лимитирана пъргавина на ръцете.

Brow Magic е създадена в съдействие с Prinker - компания, която създава устройства за краткотрайни татуировки. Нововъведението работи по сходен метод. Конструкцията включва 2400 дребни дюзи, които могат да нанасят до 1200 точки на инч. Разработчиците считат, че Brow Magic ще помогне да се понижи количеството артикули, нужни за нанасяне на грим.
-->
За да употребявате Brow Magic, в смарт телефона ви би трябвало да е конфигурирано приложение със същото име. С него потребителят може да сканира лицето и да употребява резултатите на разширената действителност, с цел да откри най-подходящата форма на веждите. След като избере стремежи резултат, потребителят нанася грима за вежди - специфична основа, която оказва помощ за изглаждане на кожата и обезпечаване на непрестанен грим, и по-късно реалокира веждите непосредствено върху устройството. Накрая се нанася завършващ пласт, с цел да се затвърди резултатът. За разлика от краткотрайната татуировка, при нужда нанесеният с Brow Magic пласт може незабавно да бъде заличен.

Освен това L`Oréal показа HAPTA - образован апликатор за червило, предопределен за хора с лимитирана умелост. Той е създаден взаимно с притежаваната от Alphabet компания Verily Life Sciences, която създава електронни принадлежности за хранене с технология за стабилизиране, с цел да улесни храненето на хора с тремор. HAPTA ще улесни хората с лимитирана пъргавина на ръцете да рисуват устните си. Подвижният дизайн на устройството ви разрешава да регулирате ъгъла и завъртането на апликатора за червило. Не е оповестена информация за цената на новите джаджи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР