От години феновете спорят дали екшън класиката на Брус Уилис

...
От години феновете спорят дали екшън класиката на Брус Уилис
Коментари Харесай

„Умирай трудно“ – най-великият коледен филм

От години почитателите спорят дали екшън класиката на Брус Уилис „ Умирай мъчно 1 “  е коледен филм или не. Сега от „ 20th Century Fox “ сложиха завършек на буйния спор, обявявайки лентата за най-хубавата коледна история, разказвана в миналото.

Ето и единствено няколко аргументи, заради които първият „ Умирай мъчно “ в действителност е коледен филм.

Действието се развива по време на празнично офис празненство. Очевидно коледните празненства крият доста рискове, в това число тази Алън Рикман като Ханс Грубър да връхлети върху трапезата ви. Важно е да се означи, че в действителност събитията от кино лентата не биха се развили по метода, по който са ни известни, в случай че не беше Коледа – Ханс, Фриц, Марко и Тео разчитаха точно на купона в офиса, с цел да осъществят пъкления си проект.   

Саундтракът е компилация от коледни песни. „ Winter Wonderland “, „ Let It Snow “, „ Christmas in Hollis “ и „ Ode to Joy “ могат да бъдат чути по време на екшъна.

Съпругата на Джон Маклейн – паметния облик на Брус Уилис – има коледно име в прочут смисъл. Героинята на Бони Беделия носи допустимо най-празничното име Holly – от „ holy “, което значи „ свята “.

Има и дарове. Много от героите във кино лентата поставят старания да изненадат празнично своите другари и фамилии.

Носи коледния дух. Джон и Ал имат брачни проблеми, само че осъзнават, че фамилията е преди всичко. Лентата насочва най-важното празнично обръщение – какъв брой е значимо фамилното благополучие по Коледа.

Накрая вали сняг. Последния път, в който Ел Ей вижда сняг, е през 1962-а. Няма по-добър свършек за същински коледен филм от малко снeговалеж.

Сценаристът на кино лентата също го счита за коледен. Стивън Суза нееднократно е казвал, че „ Умирай мъчно “ е не по-малко празнична лента, в сравнение с е „ Бяла Коледа “ от 1954-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР