От ГЕРБ няма да искат никакви министерски кресла в евентуалното

...
От ГЕРБ няма да искат никакви министерски кресла в евентуалното
Коментари Харесай

Искат ли ГЕРБ министерски постове? Тома Биков каза истината

От ГЕРБ няма да желаят никакви министерски кресла в възможното ротационно държавно управление на Николай Денков и Мария Габриел, заявява тази заран пред Нова телевизия депутатът от партията Тома Биков.

Твърдя, че би трябвало да бъдат излъчени хора, които са отдалечени от партийните управления, безапелационен бе Биков.
-->
Вероятно най-различни фактори не желаят да има кабинет. Според мен им се оказва помощ и от страна, най-много, на сътрудниците от " Продължаваме промяната ", счита Тома Биков. Защото абсурдът, който се развихри врече, идва най-много от Политическа партия. Всички страни в този спор – и Кирил Петков и Асен Василев от една страна, и Радостин Василев, са депутати от Политическа партия. Става въпрос за Националния съвет на Политическа партия, на който се приказват скандални неща.

„ Този запис звучи като безусловно достоверно съвещание на този орган и никой не е отрекъл неговата достоверност. Кой и в каква позиция е ходил да договаря и с кое посолство? Ние нито сме създали държавно управление, нито има мандат за това. Има нужда от доста ясно пояснение какво се случва ”, безапелационен е Биков, разяснявайки изтеклите записи от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия.

По думите му в групата на ГЕРБ има разнообразни отзиви по въпроса, само че „ ние обсъждаме тези неща на няколко съвещания през последната седмица ”. „ Ако изтече запис от тях, ще видите, че диалогът е надалеч по друг от това, което чухме. Твърдях, че би трябвало да има непартийно държавно управление. Твърдя, че е невероятно сега да има еднопартиен кабинет на Политическа партия освен това състояние ", съобщи депутатът.

" Политическа партия би трябвало да премислят кабинета си. Половината ни депутати са били министри. Ако си мислите, че детската им фантазия е да са министри и то в миг, в който би трябвало да се стабилизират обществените финанси - грешите. Никой няма ищах за това. Политическа партия би трябвало да премисли кабинета си и да не предлага партийни фигури за министри. Ние имаме хора за три държавни управления да предложим. Но се съобразяваме със обстановката ", уточни Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР