От фирма "Метрополис Груп" АД изпратиха официално съобщение до медиите,

...
От фирма "Метрополис Груп" АД изпратиха официално съобщение до медиите,
Коментари Харесай

Фирмата, свалила билборда на полицаите, обясни случая

От компания "Метрополис Груп " АД изпратиха публично известие до медиите, в което изясняват своята позиция за сваления билборд на служителите на реда.

"Бяхме подведени за наличието на билборда на полицейския профсъюз на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” от организация „ Аргент”, че става въпрос за събитие ", разгласи Тихомир Младенов, изпълнителен шеф на компанията за външна реклама „ Метрополис”.

Ето и цялото фирмено мнение:

"СТАНОВИЩЕ НА МЕТРОПОЛИС ГРУП АД ОТНОСНО

ДЕМОНТИРАН БИЛБОРД СЪС СИНДИКАЛНО ПОСЛАНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА Министерство на вътрешните работи

Във връзка с големия медиен интерес, който провокира демонтажа на визията със синдикално обръщение на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, ви осведомяваме, че Метрополис груп АД е снабдител на външна реклама за голям брой медийни и рекламни организации, на които отдава билбордове по наем за потребностите на техните клиенти. За съответната рекламна акция Метрополис груп АД има подписан контракт, като снабдител на рекламна повърхност, с медийната организация АРГЕНТ 2002 ООД. Съгласно контракта, който сме сключили, организацията се задължава да ни уведоми за наличието на рекламната визия. Бяхме осведомени, че за съответната рекламна позиция на бул. Евлоги Георгиев е планувана визия, която разпространява СЪБИТИЕ. Работим от много години с АРГЕНТ 2002 ООД и не чакахме да бъдем подведени от тях, което явно стана факт и ни трансформира в жертва на бойкот. След като визията беше инсталирана констатирахме, че не е събитие, а синдикално обръщение.

Поради неспазване на изискванията на комерсиалния ни контракт – противоречие на подадената информация за наличието на визията, Метрополис груп АД демонтира визията, което е процедура при сходни нарушавания.

Метрополис груп АД е комерсиално сдружение с комерсиални цели и в никакъв случай не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме като естрада за сходен вид изяви.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР