От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Сайтът Плевенпрес взел, че

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Сайтът Плевенпрес взел, че
Коментари Харесай

Колтуклиева: Радостин Василев си поръча „проучване”, за да го изкара харесван

От Facebook профила на Соня Колтуклиева



Сайтът Плевенпрес взел, че разгласил през вчерашния ден историческо-галактическо изследване за “електоралните настройки за ръководството на кабинета “Петков” за интервала 8.06. - 19.06. 2022 г.”

“Проучването е на “европейската компания Sociology Web Researcher (SWR).”

За тази компания няма никакви данни в Интернет. Но аз съм чувала за нея, дори завоювах няколко баса от кандидат-депутати на “Има подобен народ” през ноември 2021 година, че изследванията й са лъжовни. Ще ви разкажа…

И по този начин … дано да проследим смѐшката.

Започва се стремително. Няма четири-пет. Ритник с бутонките по топките: “Има Такъв Народ” остава отвън идващият парламент при избори в този момент! След последните събития българите възстановяват разтърсеното доверие към новата политическа класа, само че не и в някои от водачите на четворната коалиция.

Слави Трифонов бележи рекорден спад в утвърждението и голям растеж в неодобрението. Хората не престават да показват неодобрение против порочния модел на задкулисието в лицето на някогашните ръководещи партии на статуквото, като огромна част от интервюираните пречисляват Има Такъв Народ към партиите на статуквото, поради изненадващата поддръжка, която партията на Слави Трифонов оказа на ГЕРБ И Движение за права и свободи. Засичаме огромна поддръжка към отделилите се шестима депутати от Има Такъв Народ и Министъра на Младежта и Спорта в оставка Радостин Василев.”

Следва “Ода на радостта” за Радостин! Ура!

“С най-голямо утвърждение в състава на министерски съвет към 47-то Народно Събрание е министъра на Младежта и Спорта Радостин Василев, който оглавява топ 5 в класацията и събира 29% утвърждение. За съществена причина на нарастването на персоналния му престиж се допуска, че се дължи на решението му да се разграничи от политиката на Слави Трифонов и да напусне Има Такъв Народ.”

Ти да видиш! Предателството е толкоз ценѐно, че чак е пре-оценѐно!

Млъкни, сърце, безредици велики предстоят!

“Президентът Румен Радев към момента с най-голям рейтинг и събира утвърждението на 32% от интервюираните, след него се подрежда Кирил Петков с 27%. Бившият Председател на Народното Събрание Никола Минчев е с 18% утвърждение, а Министъра на Младежта и Спорта в оставка е с 17%. Рейтингът на Слави Трифонов се срутва лавинообразно и пада до 4%.”

Оставям настрани очевадната истина, че който е
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР