От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос КонтрераВ

...
От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос КонтрераВ
Коментари Харесай

Обидно и цинично! ВМРО навря „Комуникационен проблем“ в задника на Борис Бонев

От Facebook профила на общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера
В изявление за БНР през днешния ден Борис Бонев направи забавно, основно и скандално самопризнание. Скандално за всички, които назовават себе си десни и антикомунисти. Според главатаря на спасителите на София това, че дядото и бащата на претендента им за кмет са били висши ръководители на Държавна сигурност, е най-обикновен информационен проблем, който, забележете, те подценили.
Комуникационен проблем?!
Не проблем на морала, не проблем на несъгласие с политическата им линия и философия, не проблем на полезности и възгледи, не проблем за хилядите им гласоподаватели, чиито фамилии директно са потърпевши от Държавна сигурност, не проблем за претенциите им за най-големи борци на комунизма и неговото завещание. Проблемът е информационен! С други думи не е изговорено, обяснено добре. И толкова. С Ала бала ще го решат!
Това самопризнание доста ясно демонстрира същността на тази коалиция – Политическа партия, Демократична България и Спаси София, и по какъв начин тя гледа на своите последователи. Сигурен съм, че десните хора, десните гласоподаватели виждат следващото доказателство, че с тях си вършат ала-бала, а техният глас и поддръжка са признати за даденост.
Доста цинично, много обидно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР