От Фейсбук профила на Младен Маринов Брутална политическа наглост и

...
От Фейсбук профила на Младен Маринов Брутална политическа наглост и
Коментари Харесай

Младен Маринов: Правителството на Подмяната развърза ръцете на дървената мафия

От Facebook профила на Младен Маринов

Брутална политическа безочливост и безсрамие показва през днешния ден Продължаващата Подмяна. Тези, които сътвориха хаоса и рецесията с дървата и пелетите за отопление, в този момент желаят да вършат парламентарна комисия за решение на казуса. Тези, които направиха от дървата първокласна стока, в този момент щели да им понижават цените.

Още от лятото предизвестявам, че държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев ще остави популацията в моя изборен регион - Софийска област, а и в цялата страна, без на ниска цена отопление за зимата.

Цените на кубика скочиха до непостижимите 160-200 лв., а на пелетите - до 1000-1200 лв. за звук, до момента в който възрастните хора ме посрещаха по време на предизборната акция със сълзи в очите и молби за помощ. Те останаха излъгани от държавното управление на Петков и Василев, което през февруари им даде обещание откриването на държавни хранилища, които да продават дърва на търпими цени.

Не знам „ променливите “ какво са откривали, само че аз не открих нито един подобен склад на територията на Софийска област. Там, където успяхме да помогнем на локалните хора, го направихме с помощта на кметовете от ГЕРБ и общинските горски предприятия. В същото време с безотговорните си дейности Политическа партия - Правителството на Подмяната, развърза ръцете на дървената мафия и спекулантите да постановат непостижими за възрастните хора цени на дървата и пелетите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР