От Фейсбук профила на Мария КрънчеваГледам днес Васко Терзиев се

...
От Фейсбук профила на Мария КрънчеваГледам днес Васко Терзиев се
Коментари Харесай

„Клети демократични глупаци, не виждате ли, че Терзиев и Бонев вече играят за партията на Румен Радев“

От Facebook профила на Мария Крънчева
Гледам през днешния ден Васко Терзиев се гъне по какъв начин бил сбъркал и то преди изборите сякаш несъзнателно. Ще връщат в този момент ул. Фр. Нансен да е еднопосочна. Борис Бонев го подвел, че имало разискване и той информационно единствено бил сбъркал. Борис Бонев разгласи, че анализатори и публицисти имали безвъзмездни талони за паркиране против политическа поддръжка, само че Терзиев изрично сподели, че няма по какъв начин да се наблюдава какъв брой и на кого са давани… нямало имена. Е от къде тогава е тази безапелационна предизборна информацията на Бонев? Терзиев и той раздавал карти, само че неговите били по-прозрачни и като го питаха на кой, отговорът беше… ъъъ, ами няма пък да ви кажа.
Това, че решения не се оферират, а единствено оправдания е по-големия проблем.
Въпрос, който Цънцарова не зададе беше какво прави кметът на София на посещаване в Унгария с Румен Радев и каква е позицията му за отвратителните му изявления по тематиката войната против Украйна от там.
Кога ли демоктатичната общественост ще се осъзнае, че Васко и Борис играят за тима на Радев?
След година, когато Политическа партия няма да ги има и от него ще се отхвърлят. Най-върлите му критикуващи ще станат, както в този момент Радев им е най-големия зложелател, пък тъкмо те го инсталираха “С Вас сме господин Президент ”.
Клети глупави демократи. Двата авторитетни поста продадохте на Държавна сигурност против ала-бала дребни политически дивиденти и спонсорство с кеш.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР