От Фейсбук профила на Георги Вълчев Ако Nexo ги опандизят

...
От Фейсбук профила на Георги Вълчев Ако Nexo ги опандизят
Коментари Харесай

Ако опандизят Nexo за бакшиши към Хамас, вероятно е най-малкото престъпление

От Facebook профила на Георги Вълчев

Ако Nexo ги опандизят за това, че някой е пращал бакшиши на Хамас през платформата им, това би било доста смешно, тъй като евентуално е най-малкото им закононарушение.

За Nexo още преди 4 години за първи път чух клюки, че са пирамида. И по тази причина в никакъв случай не съм употребил услугите им.

От тогава до през днешния ден са завеждани редица каузи против Nexo от някогашни клиенти. Особено в Съединени американски щати това им сътвори огромни проблеми и управляващите там на процедура ги не разрешиха.

До ден сегашен към момента не съм разкрил безапелационни доказателства, че Nexo е пирамида, само че има някои явно съмнителни аспекти на бизнес модела.

Как изплащат толкоз високи лихви по депозити, да вземем за пример? Въобще, в случай че някоя финансова компания ви дава обещание висока лихви по " депозит " имайте поради, че това не е депозит, а някаква инвестиция. Тя обаче остава скрита за вас, тъй като я ръководи някой от страната на Nexo, а на вас ви се продава " депозит " като източник на въздържан приход.

Впрочем това е различен червен байрак. " Пасивни " приходи няма. Като се връзвате на сходни обещания сте " пасивни " в един различен смисъл, който надали бихте намерили за прелестен.

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР