От есента на 2022 г. WhatsApp ще спре да поддържа

...
От есента на 2022 г. WhatsApp ще спре да поддържа
Коментари Харесай

WhatsApp ще спре да поддържа iOS10 и iOS11

От есента на 2022 година WhatsApp ще спре да поддържа приложенията си, които работят под операционните системи iOS10 и iOS 1. Причината е, че компанията ще вкара нови функционалности, които по-старите операционни системи няма да поддържат. От WhatsApp към този момент са почнали да изпращат вести на някои консуматори употребяващи операционните системи и смарт телефони, които са съвместими с нея.

Предполага се, че WhatsApp ще спре да поддържа iOS 10 и iOS 11 след 24 октомври 2022 година В публикация, оповестена в формалния Помощен център на WhatsApp, се загатват iOS 12 и по-нови версии като поддържани и предложени операционни системи.

Ако употребявате iOS 10 или iOS 11, би трябвало да актуализирате до iOS 12, с цел да продължите да употребявате WhatsApp: това значи, че към момента можете да продължите да употребявате WhatsApp на iPhone 5S, iPhone 6 и iPhone 6S, само че би трябвало да актуализирате своя iOS версия.

WhatsApp обаче няма да е съчетаем с iPhone 5 и iPhone 5C, защото iOS 12 не е разполагаем за тези устройства.  Премахването на поддръжката за избрани версии на iOS е належащо, с цел да се поддържат най-новите функционалности, внедрени в WhatsApp.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР