От една страна роклята тип нощница“ никога не е излизала

...
От една страна роклята тип нощница“ никога не е излизала
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи, които показват защо тази рокля е една от най-актуалните това лято

От една страна роклята вид „ нощница “ в никакъв случай не е излизала от мода, изключително откакто преди толкоз години (ако би трябвало да сме точни, през 90-те) ни сподели какъв брой стилно и повърхностно може да стои тя. От друга обаче от време на време забравяме за нея, оставяме я на дъното на дрешника и я изваждаме тъкмо по ей такова лятно време. Точно в сезона, в който по този начин наречената slipdress още веднъж покорява трендовете при роклите.
               

Обикновено е черна, макар че в този момент можем да я открием в толкоз разнообразни цветове (дори и неонови), от време на време и в принтове, най-често е в миди дължина, само че и мини моделите напълно не са за подценяване, изключително за празненство вечери. Някои рокли са изцяло изчистени, до момента в който по други има фина и нежна дантела, която още повече припомня на нощницата, която от дълго време се осмеляваме да носим и на открито.
               

Тя може идеално да пасне на всекидневието ви, а ключът е да знаете по какъв начин да я съчетаете с верните аксесоари. За дневна визия може да се носи с маратонки, с чифт черни Converse или красиви бели кецове. Просто и всекидневно облекло за нула време. За вечер обаче можете да й придадете по-изискан тип със сандали на високи токчета. Точно като по време на ревю на Versace през далечната 1996 година.
               

И най-после, за прохладните летни вечери, няма нищо по-добро от грациозен oversize блейзър, който да добавите към този вид рокля. Но пък в случай че замените сакото с кожено яке и кецовете с каубойски ботуши, можете да получите съвършения. И в случай че се чудите какво да облечете за идната сватбата, на която сте посетител, то роклята вид " нощница " е превъзходен избор, с който ще се чувствате удобно през цялата вечер.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР