От Движение Боец и Биволъ направиха акция пред офиса на

...
От Движение Боец и Биволъ направиха акция пред офиса на
Коментари Харесай

Боец се втурна да нищи защо руска компания строи Балкански поток

От Движение " Боец " и Биволъ направиха акция пред офиса на съветската компания IDC, която строи " Турски поток " в България, само че във фейсбук профила на придвижването е написана неверно като " ADC ".

Регистрираната в Белград съветска компания IDC (Infrastructure Development and Construction), която беше основен реализатор за построяването на газопровода " Турски поток " през Сърбия, също се явява
 Борисов се качи на хеликоптер и разгласи: Балкански поток ще придвижва и американски полутечен газ (ВИДЕО) Борисов се качи на хеликоптер и разгласи: " Балкански поток " ще придвижва и американски полутечен газ (ВИДЕО)
" През „ Балкански поток “ се планува да се доставя както азерски, по този начин и американски полутечен газ. " Това разгласи министър председателят Бо...
Това стана ясно още от февруари, само че изгледа водачът на " Боец " Георги Георгиев едвам преди към седмица " откри ", че това се случва и се възмути.
Разрешението за създаване на газопровода от България до Сърбия е обещано от саудитския консорциум " Аркад " ( Arkad).
Компанията, която има опит при реализирането на такива огромни планове, употребява машините и част от служащите, с които е издигнат " Турски поток " през Сърбия. Те приготвят терена, инсталират и заваряват тръбите на тръбопровода, т.е. става въпрос за осъществяване на сложна услуга.
Информацията удостоверява изказване на ръководителя на " Сърбиягаз " Душан Баятович, че фирмите, построили сръбския сектор на " Турски поток ", могат да оказват помощ на съседите в България да завършат работата си допустимо най-скоро, тъй като без българската част от газопровода няма да има газ за Сърбия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР