От днес започват доставките за потребителите, които поръчаха от А1

...
От днес започват доставките за потребителите, които поръчаха от А1
Коментари Харесай

А1 започва доставките на iPhone 12 и iPhone 12 Pro

От през днешния ден стартират доставките за потребителите, които поръчаха от А1 през последната седмица. Първите два модела от новата серия на Apple провокираха сериозен интерес по време на предварителните поръчки, което изчерпа наличностите от смарт телефоните. Очаква се устройствата да бъдат всеобщо налични в комерсиалната мрежа и в онлайн магазина на телекома в идващите седмици.

iPhone 12 предлага всичко належащо на актуалните потребителите на по-достъпна цена от предходните модели на марката. Устройството разполага с 6,2-инчов OLED екран с доста тънки рамки. Той е защитен от стъкло с добавена керамика за 4 пъти по-висока резистентност при рухване. Смартфонът се предлага в 5 цвята и употребява новия процесор А14 Bionic, който е създаден по 5nm развой и обезпечава нараснала продуктивност при по-ниска консумация на сила. iPhone 12 е разполагаем в три версии, различаващи се по количеството вградена памет – 64, 128 и 256 GB. Цените му стартират от 64,99 лв. на месец или 1399,99 лв. в брой в композиция с тарифен проект.

iPhone 12 Pro е първият Pro модел от последните оферти на калифорнийската компания. Той има същия дизайн с плоска странична рамка, само че предлага усъвършенствани камери, а OLED екранът му е с диагонал 6,1 инча и също има стъкло с керамика. Смартфонът е разполагаем в четири цвята - графитен, сребрист, златист и наследник. Той още веднъж употребява чипсета A14 Bionic, който има 6-ядрен процесор и четириядрен графичен ускорител. Още една иновация е прибавянето на LIDAR датчик към главната камера за ускорение на фокусирането при понижена осветеност и за приложимост с добавена действителност. Моделът има усъвършенстван нощен режим за всички камери, нощна time-lapse алтернатива, разрешава Deep Fusion с всички камери и нова технология Smart HDR 3 за правене на фотоси във всевъзможни условия.

iPhone 12 Pro също се предлага в три версии, когато става въпрос за място за предпазване на информацията - 128, 256 и 512 GB. Цените на моделите стартират от 83,99 лв. на месец или 1799,99 лв. в брой с проект. Покупката на iPhone 12 или 12 Pro с този проект на телекома ще донесе на потребителите и 12 безвъзмездни месечни награди за, а клиентите, които изберат проектите А1 ONE Unlimited 3XL и 4XL, няма да заплащат награди по застраховката на устройството през първите шест месеца от абонамента им.

След приключването на тези интервали клиентите дължат награда, посочена в Договора им за застраховка за всеки месечен осигурителен интервал. Промоционалните условия със 100% отстъпка от наградите за първите 6 или 12 месечни застрахователни интервала важат единствено при покупка в брой или на погашение на изброените модели iPhone 12/Pro в пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен проект до 23.11.2020 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР