От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България. Възстановяват се

...
От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България. Възстановяват се
Коментари Харесай

Русия възобновява редовните полети към България

От през днешния ден се възобновяват постоянните полети сред Русия и България. Възстановяват се двупосочните полети от Москва до София, Варна и Бургас, от Екатеринбург и Ростов на Дон до Варна и Бургас, от Самара до Бургас и от Минерални води до Варна.

От през днешния ден стартира и продажбата на туристически пакети, оповестиха от Асоциацията на туроператорите в Русия. Руските медии оповестяват за засилен интерес към страната ни като туристическа дестинация. Русия бе един от най-големите пазари за българския туристически бранш преди пандемията.

Интернет платформите за продажба на самолетни билети регистрират увеличено търсене на полети до България. Средната цена на еднопосочен билет сега е към 400 евро, само че участниците на пазара чакат поевтиняване в околните седмици. 

Руските туроператори популяризират България като дестинация, в която „ безусловно всичко е отворено " - клубове, нощни заведения, търговски центрове, казина, организират се фестивали.

В същото време в Русия се отбелязва притеснителен растеж на заболеваемостта с ковид. От през днешния ден в Москва се връщат към наложителна отдалечена работа в някои браншове. Над 20 500 са новозаразените през предходното денонощие, през което бе маркиран и рекорден брой умряли - съвсем 600.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР