Три години България се лута в кризи и скандали. Само

...
Три години България се лута в кризи и скандали. Само
Коментари Харесай

Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% заради „промяната“

Три години България се лута в рецесии и кавги. Само за последните две години кумулативната инфлация е 30%, с помощта на бездействието на " смяната ". Това значи, че 30% от приходите на всички нас са изядени поради неналичието на съответни дейности на страната. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС от Пловдив юрист Георги Георгиев.

Според него първото изискване на всеки задграничен вложител е да има правна сигурност.

" И предвидимо по тази причина с сътрудниците сме на една теза, ние възприемаме едно и също мнение, на второ място политическата неустойчивост. Не може три години България да бъде от единия в другия ъгъл на рецесиите, не може за три години с помощта на бездействието на Асен Василев 30% за последните две години кумулативна инфлация, което значи от всеки жител 30% от неговите пари са изядени поради бездействието на страната и това е най-подлият вид налог, който един финансов министър може да наложи ", акцентира третият в листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град.

Георгиев акцентира, че в диалози с него представителите на бизнеса са били безапелационни, че главната задача е да има устойчиво ръководство.

За постоянна България в сигурна Европа на 9-ти юни изберете № 22 бюлетините за ГЕРБ-СДС.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР