От днес Samsung официално е собственик на компанията Zhilabs. По

...
От днес Samsung официално е собственик на компанията Zhilabs. По
Коментари Харесай

Samsung закупи Zhilabs с идея за 5G

От през днешния ден Samsung публично е притежател на компанията Zhilabs. По този метод софтуерният колос възнамерява да улесни прехода си от 4G към 5G технологии.
Новината беше доказана и от двете страни. Базираната в Испания Zhilabs посочи, че ще работи под шапката на Samsung, само че на този стадий ще продължи да развива активността си както нормално.

От южнокорейският колос допълниха, че по този начин слагат основите за прехода към 5G. Цената по договорката обаче остава неразбираема на този стадий.

Припомняме, че наскоро Samsung съобщи желанието си да влага 20 милиарда $ в бизнеси, в които вижда вероятности. В това число е и изкуственият разсъдък, 5G и самостоятелните коли.

„ 5G ще предлага невиждани до този миг услуги. В тези среди автоматизираните и интелигентни аналитични мрежови принадлежности са основни ”, показа Йънгки Ким – президент на отдела по мрежови бизнес на Samsung Electronics.

Към днешна дата клиенти на Zhilabs са компании като Vodafone и Telefonica. Те употребяват продуктите на Zhilabs, с цел да тестват държанието и представянето на мрежата в действително време. Неотдавна Samsung пък подписа съглашение със SK Telecom в Южна Корея за 5G съоръжение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР