От днес ресторантите отварят врати. Те могат да работят от

...
От днес ресторантите отварят врати. Те могат да работят от
Коментари Харесай

Ресторантите отварят, връщат зелените коридори

От през днешния ден заведенията за хранене отварят порти. Те могат да работят от 6:00 ч. до 23:00 ч. при 50% претовареност. Дискотеки – бар-клубове, пиано-барове, бар-вариете и нощни питейни заведения отварят порти след месец - от 1 април.

Изискванията към заведенията са още на маса да не стоят повече от 6 души на маса, а личният състав да носи защитна маска за лице.

Отново от 1 март, в часовия диапазон сред 6:00 ч. и 23:00 ч., работата си могат да възобновят и игралните зали и казината, при потребление на не повече от 50% от потенциала си и носене на защитна маска за лице от личния състав и посетителите.

От 1 март се позволява провеждането на групови туристически пътувания с проведен превоз в страната, а от 1 април - и в чужбина.

Разрешават се и ревютата при основаване на организация за еднопосочно придвижване и съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. сред посетителите.

От през днешния ден стартира възобновяване и на „ зелените коридори ” за имунизация. Кабинетът в Александровска болница стартира работа в 8,30 ч., в „ Пирогов ” – от 13 ч. Преди това в незабавната болница могат да се имунизират хората от предпочитаните етапи.

Много ваксини бяха превозени в страната. В Пловдив, Бургас, Добрич и Хасково инжекциите са при персоналните лекари и те могат да стартират слагането им на искащите пациенти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР