От днес до 8 септември софийският парк-музей Врана отново ще

...
От днес до 8 септември софийският парк-музей Врана отново ще
Коментари Харесай

Sofia Lights отново ще озарят столичния парк-музей Врана -

От през днешния ден до 8 септември софийският парк-музей Врана още веднъж ще се трансформира в магическа действителност с помощта на артистичните светлинни съоръжения от второто издание на SOFIA LIGHTS, част от плана Urban Creatures.

Тази година посетителите ще могат да прегледат три нови светлинни съоръжения – „ Мегалит ”, „ Присъствие ” и „ Светулки ”. Поради огромния интерес към инсталацията „ Невидимите влакна “, която беше показана предходната година по време на първото издание на SOFIA LIGHTS, тя ще бъде показана още веднъж по време на актуалното издание по изключение.



Началният час на събитието от 1 до 8 септември включително ще бъде 21:00 часа. Последните гости ще могат да влязат до 00:00, а инсталациите ще загасват в 00:30 ч.

SOFIA LIGHTS провокира посетителите да излязат от ежедневната си рутина и да се потопят в прекарване, въздействащо върху всичките им сетива.



Инсталациите нямат начало и край, няма сюжет, който да се следва, и надлежно не е належащо посетителите да идват тъкмо 21:00, а във всеки миг до 00:00 ч. Всеки ще може да се разноски в нощния парк със своето движение и да открие магията по своя метод.

Влизането в парка е гратис за деца до 3 години, за деца и младежи от 3 до 18 години билетът е 10 лв., а билетът за възрастни е 20 лв..

Събитието e включено в формалния Календар на културните събития на Столична община.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР