От днес до 13 октомври за 16-ти път ще се

...
От днес до 13 октомври за 16-ти път ще се
Коментари Харесай

Доверете се на българското този път в ЦУМ

От през днешния ден до 13 октомври за 16-ти път ще се организира ревюто " Доверете се на българското ". То ще е ситуирано в изложбената зала на ЦУМ, съобщи БГНЕС.

Над 35 компании производители, търговци, бизнесмени, предлагащи български артикули в областите храни, питиета, козметика, облекло, обувки, чанти, детски продукти, артикули за бита, техника и други ще вземат присъединяване в тазгодишното ревю. Близо 80 % от изложителите са дребни компании като най-вече са занимаващите се с козметика, конфекция, трикотажни и кожени произведения, храни и питиета.

Търговското ревю „ Доверете се на българското ” събира на едно място единствено български производители и търговци, показва компанията и продуктите й, както и дава опция за директна среща на бизнеса с потребителя.

По време на ревюто потребителите ще могат да се снабдят с разнородни български артикули. Ще бъдат показани най-новите сбирки спортни и елегантни дрехи за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На ревюто ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. За поредна година на ревюто ще има и компании, предлагащи облекла и аксесоари за деца.

Посетителите ще научат за потребните съставки на зеолита и копривата и по какъв начин да се употребяват в всекидневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови артикули по време на ревюто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР