От Чикаго Файър подготвиха специален материал за българския футболист и

...
От Чикаго Файър подготвиха специален материал за българския футболист и
Коментари Харесай

Чикаго Файър нахвали Станислав Иванов

От Чикаго Файър приготвиха специфичен материал за българския футболист и неговото възобновяване. Иванов скъса менискус в лявото коляно и се възстановяваше в продължение на 4 месеца.
Крилото дебютира за " огнените " в края на юли, като се появи като запаса против Държавна сигурност Юнайтед. " Той работи изключително доста. Идва всяка заран, всеки ден, в никакъв случай не се оплаква. Винаги подготвен ", призна Джон Грейс, който е асистент в екипа на Рафаел Вики.
" Целият щаб има същинска връзка между тях и незабавно се опитахме да го приобщим, да го накараме да се почувства част от тима макар травмата. Подобни травми са сериозна компликация за душeвността на някои играчи. Той бе упражнявал едвам няколко седмици преди сезона и се контузи. "
" Най-трудното нещо бе да го схвана като персона. Опитахме се да се обърнем внимание на спринта, на промяната на посоките, взимането на решения, пресечените топки. И всичко това до момента в който поддържа висока скорост. Това бяха нещата, на които трябваше да обърнем внимание до неговото завръщане. Да прави тези неща с убеденост. "
" Беше прелестно да дебютира след 5 месеца възобновяване. Това приказва доста за характера му като персона, какъв брой доста желае да успее ", добави Грейс.
" Работихме дружно няколко седмици. Мисля, че позитивното му мислене изигра голяма роля във възобновяване му. Много хора не биха траяли, само че неговата положителна сила, държанието му бяха специфични. Особено за някой с неговата история ", съобщи Джон Уилямс - физиотерапевтът на клуба.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР