От Ботев (Враца) излязоха с официална позиция в отговор на

...
От Ботев (Враца) излязоха с официална позиция в отговор на
Коментари Харесай

От Ботев отговориха подобаващо на Херо

От Ботев (Враца) излязоха с публична позиция в отговор на думите на старши-треньора на Спартак (Варна) - Димитър Димитров, който по-рано през днешния ден съобщи, че има терзания по отношение на феърплея в мача на северозападния отбор против Хебър (Пазардижк).

Врачани дефинираха този метод на Херо като липса на феърплей.

Ето какво написаха от Ботев (Враца):

" Уважаеми другари на футбола,

Ръководството на Ботев Враца показва своята изненада и неразбиране от тиражираните в медийното пространство " терзания " на старши треньора на Спартак Варна господин Димитър Димитров, в които цитира идния мач на нашия тим против Хебър Пазарджик, изразявайки подозрение по отношение на феърплея в срещата. По този метод господин Димитров прави несъстоятелни внушения на футболната общност, които явно имат за цел да внесат в допълнение напрежение в битката за оцеляване, в която Ботев Враца към този момент не взе участие. Именно този прийом, на уважавания от нас футболен експерт, бихме определим като липса на феърплей.

Искаме да обърнем внимание, че преди няколко дни нашият тим съумя да извърши поставената цел, а точно оставане в Първа лига. Независимо от този факт старши треньорът Даниел Моралес продължава да разчита на най-добре квалифицираните и намиращи се в най-хубава форма футболисти на Ботев, като по този начин ще бъде и в идния след няколко часа мач.

Бихме желали да отбележим, че Ботев заема 11-о място в класирането с помощта на футболните достолепия, които тимът сподели през миналите 33 кръга. Ние не сме спечелили нито една точка или победа с помощта на благоразположението и " грешките " на съдии или други странични фактори.

Ботев продължава да играе единствено и само за себе си, своите футболисти и футболните почитатели в град Враца и това няма да се промени по никакъв метод.

От управлението на Ботев Враца "
 Херо има съществени терзания за феърплея на съответен мач в efbet Лига
Херо има съществени терзания за феърплея на съответен мач в efbet Лига

" Нека всички забъркани в битката за оцеляване играем почтено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР